1-4 Vrångö min 90
Gula kort: Thomas G, Erik W

Laget: Hampus - Patrik, Petter, Erik W, Kalle - Thomas G, Andreas, Anders - Abde, Ferna, Jompa
På bänken: Zakaria, Forslund
Höstpremiär ute på ett soligt Vrångö. Vrångö började bäst med långa bollar mot Levin på topp som skapade några chanser men Petter och Wallnér lyckades bryta i sista stund ett par gånger. Vrångö hade ett par farliga hörnor där vi räddade på mållinjen en gång. Vi för matchen men har svårt att få till den sista passningen. Efter första kvarten för Vrångö allt svårare att komma upp i anfall. Vi börjar skapa chanser men får inte till avsluten. I en omställnning får Abde en frispelning i en misstänkt offsideläge men domaren friar, Abde skjuter men målvakten räddar. Abde är först på returen och går förbi målvakten och har öppet mål när målvakten drar ner honom. Straff och utvisning. Anders sätter straffen säkert i målvaktens vänstra hörn. Nu får vi större ytor och dominerar ännu mer. Några minuter senare får vi en frispark utanför straffområdet. Andreas skjuter och en försvarare i muren tar bollen med armen och domaren blåser straff igen. Anders sätter den lika säkeert i andra hörnet.
2-0 i paus och en man mer. Vi har haft stort bollinnehav och bortsett första kvarten har inte Vrångö skapat mycket.
Andra halvlek har vi bollen mer eller mindre hela tiden. Vrångö slår långt mot Levin som stångas med Petter och Wallnér men har det svårt. Vi får en hörna, Forslund som nyss kommit in är nära att knäa in bollen framför målet men returen går ut till Anders som trycker in bollen vid bortre stolpen och gör hattrick. Efter detta tröttnar Vrångö och vi har oceaner med ytor på mittfältet. Trots detta skapar vi inte så mycket farliga målchanser. Vid några tillfällen tappar vi boll på mitfältet och Vrångö kan ställa om. De får ett friläge där Hampus får bollen på insidan låret men bollen går mot mål men Petter slänger sig och kan slå undan bollen någon decimeter från mållinjen. Strax efter räddar Hampus ett friläge till. I slutet slår Kalle en fin kross till Anders som är ute till vänster. Anders dribblar inåt och sätter bollen vid bortre stoplpe. Det sista som händer är att Vrångö kommer runt på vänsterkanten och slår ett fint inlägg där Levin nickar in slutresultatet 4-1.